Frequently asked questions

Vind u het antwoord op uw vraag niet terug? Bekijk onze productpagina's of stel een vraag via ons contactformulier.

De vaste toestellen en de softphone applicatie op u computer bellen via uw internetverbinding. Met de Com-One simkaart gebruikt u alle functionaliteiten van de VoIP-centrale, maar lopen de gesprekken nog steeds over de mobiele masten.

Een basis internet pakket is voldoende om kwalitatief te kunnen telefoneren.

Inderdaad! Door het aannemen van de juiste rol, weet de centrale met welk nummer u wenst uit te bellen. U kan op deze manier, ook via het telefoonboek van uw smartphone, uitbellen met het zakelijke nummer.

Natuurlijk! Door de vooruitstrevende technologie van de VoIP, in combinatie met het Com-One platform en de Com-One app voor smartphones, kan de vaste lijn van uw bedrijf ook gekoppeld worden aan uw smartphone. U kan dan de keuze maken om uit te bellen met de vaste lijn, om uw privé mobiel nummer niet prijs te moeten geven aan klanten of leveranciers. Bent u op de baan? Dan kan u ervoor kiezen om uw vaste telefoon niet te laten rinkelen en uw smartphone volledig te laten overnemen.

Bovendien is voor de simkaart van Com-One een smartphone zelfs geen vereiste. Elk mobiel toestel volstaat om een zakelijk nummer mobiel te raadplegen. De mogelijkheden zijn dan ook bijna eindeloos. Ons sales- en supportteam zal daar graag dieper op ingaan tijdens een gesprek.

Het telefoongesprek loopt volledig over de mobiele masten. Je hebt dus bijgevolg geen internetconnectie nodig om uw mobiel toestel te gebruiken. Wanneer u met de app wijzigingen wilt aanbrengen op vlak van instellingen, status of doorschakelingen zal u wel een minimale internetconnectie nodig hebben. Het type verbinding speelt hierbij geen rol.

Oproepen kunnen worden doorgeschakeld naar mobiele nummers zodat u geen enkele oproep misloopt.

Com-One kan u voorzien van een nieuw vast nummer of nummerreeks en deze direct koppelen aan uw centrale. Er dient dus geen fysieke vaste lijn meer te moeten worden geplaatst, waardoor er absoluut geen infrastructuurwerken dienen uitgevoerd te worden.

Com-One neemt uw huidig telefoonnummer gewoon over.

Zodra Com-One de nummers heeft overgedragen, is Com-One uw nieuwe provider voor telefonie. Uw internet abonnement blijft bij de door u gekozen provider.

Met onze basis toestellen heeft u 2 beschikbare lijnen, dit wil zeggen dat zelfs als u in gesprek bent nog een 2e oproep kan ontvangen. U kan ook steeds extra personen toevoegen aan uw huidig gesprek om een conferentie op te bouwen.

In uw basispakket kan u de inbegrepen minuten naar believen opgebruiken binnen Europa zonder enige meerkost. Voor uw gesprekken naar niet-Europese landen heeft Com-One een uniek systeem ontworpen om u een tailor-made oplossing te bieden: De Com-bundels. Wij bundelden de Wereldlanden in 10 bundels, en u kiest welke bundel de landen bevat waar u het meest contact mee hebt. Op die manier betaalt u nooit mee voor dure landen waar u nooit naar belt.

Zelfs éénmanszaken hebben voordeel bij onze oplossingen. Ze zijn kosten –en tijdsbesparend en volledig moduleerbaar. Benieuwd naar wat VoIP van Com-One voor uw bedrijf kan doen? Geef ons een seintje en we komen graag vrijblijvend bij u langs.

Dat kan. Wij kunnen meerdere telefoonnummers koppelen aan uw centrale, ook van verschillende ondernemingen. Er kan dan ook vrij gekozen worden welke nummers bij welke gebruikers terechtkomen.

In het Unified Communication verhaal zijn al uw toestellen een middel om uw centrale te gaan gebruiken. Verscheidene locaties of werkposten zijn dus niet langer een probleem.

Wij uploaden met plezier uw volledige contactpersonenbestand, zodat de naam van al uw klanten en leveranciers onmiddellijk op uw telefoontoestel verschijnt wanneer zij inbellen.

Uw gemiste oproepen worden duidelijk bijgehouden in uw persoonlijke oproepenlogboek. Als u wenst dat er een voicemail kan worden ingesproken, is dit ook steeds mogelijk.

Vraag een gratis demo en offerte aan van onze oplossingen

Vraag naar een offerte op maat!
Bel +32 9 274 02 00 of vul ons formulier in.