Een Unified Communicationspakket op maat van uw onderneming

Telefonie die gebruikmaakt van VoIP, Voice over Internet Protocol, is niet alleen weggelegd voor grote bedrijven. Ook kleine ondernemingen hebben voordeel bij zo’n telefooncentrale. Met het Unified Communications-softwarepakket van Com-One kunnen zowel eenmanszaken als KMO's met 200 werknemers hun telefonie efficiënter en professioneler organiseren.  

Wat Unified Communications (UC) inhoudt en hoe het ook kleinere bedrijven kan helpen, leggen we graag aan u uit. 

Wat is Unified Communications precies?

Een eenduidige definitie geven van Unified Communications (UC) is niet zo eenvoudig, aangezien deze technologie veel omvat. Toch is het belangrijk om kort aan te halen wat UC is voordat we de voordelen voor kleinere bedrijven opsommen.  

UC past internettelefonie (telefonie via VoIP) toe. Het is een softwarepakket dat verschillende vormen van professionele communicatie samenbrengt in één eenvoudig te gebruiken programma. Zo kunt u telefoneren, chatten, e-mailen en klantendata beheren op een en dezelfde plek. UC laat u toe zelf uw professionele telefonie in handen te nemen en te beheren via een online platform of een smartphoneapp.

Unified Communications, ook voor kleine bedrijven

Veel mensen geloven dat een professionele telefooncentrale alleen voordelig is voor grotere bedrijven. Bij Com-One geloven we dat elk bedrijf zijn voordeel kan doen met zakelijke telefonie via Unified Communicationstechnologie. Of u nu zelfstandige bent of zaakvoerder van een KMO: wij bieden elke onderneming een passende telefooncentrale.

Uit ervaring weten we dat zaakvoerders van kleinere ondernemingen vooral belang hechten aan eenvoud, zowel op het vlak van installatie, beheer als gebruik. Daarnaast is het belangrijk altijd en overal bereikbaar te zijn. Unified Communications is dé oplossing voor wie een eenvoudig te beheren telefooncentrale zoekt. Bovendien is een UC-pakket altijd voorzien op groei. Neemt u in de toekomst nieuwe medewerkers aan? Dan voegt u snel en eenvoudig nieuwe gebruikers toe. U hoeft niet te investeren in nieuwe software.

Wat Unified Communications kan betekenen voor een kleine onderneming

Runt u een eenmanszaak? Bent u een zelfstandige met slechts enkele werknemers onder uw hoede? En bent u er nog niet helemaal van overtuigd dat ook u baat hebt bij een professionele telefooncentrale? Dan zetten we graag een aantal belangrijke voordelen voor u op een rijtje. Wedden dat u zich zult herkennen in de beschreven situaties?

  • Bent u als enige actief in uw onderneming en mist u steeds oproepen wanneer u een klant uit de nood helpt? Via UC kunt u eenvoudig een voicemailbericht activeren wanneer u bij een klant bent. Zo weten bellers dat u even niet bereikbaar bent, maar kunnen ze een bericht inspreken of een e-mail sturen, zodat u later contact met hen kunt opnemen.
  • Is uw medewerker op het laatste moment uitgevallen? Pas snel uw telefonie aan en laat oproepen doorschakelen naar uw toestel. Zo blijft geen oproep onbeantwoord. Ook wanneer u zelf onverwacht niet bereikbaar bent door ziekte of familiale omstandigheden, stelt u in een handomdraai een bericht in voor de klanten die u proberen te bereiken.
  • U kunt altijd en overal uw telefonie beheren. Een voicemailbericht inspreken, het keuzemenu instellen of aanpassen, nummers toevoegen, klantengegevens raadplegen … Het kan allemaal en dat overal, zolang u over een internetverbinding beschikt.
  • Schakel eenvoudig oproepen door van vaste toestellen naar een mobiele telefoon. Via UC switcht u snel tussen verschillende apparaten. Wist u bijvoorbeeld dat u ook via uw computer kunt bellen? Met één klik belt u een klant op vanuit uw CRM- of ERP-pakket.

Unified Communications op maat bij Com-One

Of u nu een eenmanszaak runt of een groot, internationaal actief bedrijf, bij Com-One gaan we er prat op u zakelijke telefonie te bieden op maat van uw wensen en behoeften.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Com-One. Wij luisteren graag naar uw verzuchtingen en bekijken samen met u hoe wij uw communicatie naar een hoger niveau kunnen tillen. Vul ons contactformulier in, of bel ons op 09 274 02 00.

Vraag een gratis demo en offerte aan van onze oplossingen

Vraag naar een offerte op maat!
Bel +32 9 274 02 00 of vul ons formulier in.