Bellen naar het buitenland via een VoIP-centrale

Bent u met uw onderneming internationaal actief? Hebt u medewerkers die vaak in het buitenland vertoeven? Dan kan een internationaal nummer handig zijn. Als u dat nummer kunt integreren in uw telefooncentrale, tenminste.  

Met de VoIP-centrale van Com-One is dat geen enkel probleem. Bij ons integreert u even eenvoudig een nationaal als een internationaal telefoonnummer.

Wat is een VoIP-centrale?

Zeer simpel gesteld maakt u met een VoIP-centrale gebruik van een internetverbinding om te telefoneren. Zo’n VoIP-centrale biedt u tal van mogelijkheden, zoals een onbeperkt aantal gebruikers, eenvoudige doorschakelmogelijkheden, een gemakkelijk te beheren routing enzovoort. 

Met een professionele VoIP-telefooncentrale gaat u efficiënter en professioneler zakelijk communiceren. Het bespaart u en uw klanten tijd én frustraties. U zorgt er met een duidelijke flow voor dat geen enkele oproep onbeantwoord blijft en bovendien ook sneller bij de juiste persoon terechtkomt. Ontdek hier alle voordelen van een VoIP- Centrale.

In veel gevallen is bellen via VoIP voordeliger. Vooral wanneer uw bedrijf vaak buiten België telefoneert. Hiervoor hebben we onze speciale Com-bundels op. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek onze speciale Com-bundels

Belt u vaak naar landen buiten de Europese Unie? Dan kan uw telefoonfactuur weleens hoog oplopen. Maak daar komaf mee en houd uw uitgaven binnen de perken door te kiezen voor een van Com-Ones speciale Com-bundels. Wij brachten enkele landen samen in 10 speciale bundels. Bovendien kunnen we op basis van uw wensen specifieke bundels samenstellen die uw noden volledig invullen.

Wanneer u kiest voor een van deze bundels, betaalt u alleen voor de landen waarnaar u het vaakst belt. Bovendien geniet u verder alle voordelen van een professionele telefooncentrale.

Neem contact op met Com-One voor een telefooncentrale op maat

Wie vaak internationaal belt, zoekt een betrouwbare én betaalbare oplossing om steeds bereikbaar te zijn. De VoIP-centrale van Com-One is die telefooncentrale waarnaar u op zoek bent.

Neem vrijblijvend contact op met ons. We maken graag een afspraak om samen met u te bekijken hoe wij uw telefonie efficiënter kunnen organiseren.

Internationaal bellen via VoIP

Vraag een gratis demo en offerte aan van onze oplossingen

Vraag naar een offerte op maat!
Bel +32 9 274 02 00 of vul ons formulier in.