Het mobiele aanbod van Com-One

In deze tijd van snelle evoluties, digitalisering en mondialisering is alles mobiel. Dit geldt zeker voor telefonie. Wie professioneel wil zakendoen, moet kunnen vertrouwen op een performante dekking en moet flexibel kunnen communiceren met zijn/haar klanten en partners.

Bij Com-One beseffen we dit en daarom bieden wij naaste oplossingen voor vaste telefonie ook oplossingen aan voor mobiele telefonie. We geven u hieronder graag verdere details.

Mobiele telefonie als onderdeel van een VoIP-centrale

Eerst en vooral bieden we bij Com-One de mogelijkheid uw mobiele abonnement te integreren in een VoIP-centrale die gebruik maakt van Unified Communications. Hierbij nemen wij uw smartphone-abonnement over en gaan we uw simkaart volledig intgreren in de professionele telefooncenrale.

Hierdoor gaat u genieten van verschillende voordelen, waaronder:

  • u kunt vanop uw smartphone bellen en opgebeld worden via zowel uw persoonlijke- als uw professionele nummer
  • Beide nummers beschikken over hun eigen voicemail, eigen callflow en kunnen probleemloos doorgeschakeld worden. 
  • U geeft uw status door naar collega’s die ook verbonden zijn met de centrale. Hierdoor weten ze wanneer u bereikbaar bent. 
  • Onze uitstekende dekking zorgt ervoor dat u vrijwel overal bereikbaar bent. Bovendien volstaat een minimale ontvangst voor het voeren van een vlot verstaanbaar gesprek.

Voor alle details over dit aanbod verwijzen we u graag naar deze pagina.

Puur mobiele telefonie aanbod

Daarnaast is er de mogelijkheid enkel en alleen te genieten van zakelijke telefonie via uw smartphone, zonder integratie in een ruimere telefooncentrale. Dit houdt in dat Com-One uw smartphone-abonnement gaat overnemen en upgraden. Hierdoor geniet u van een aantal extra voordelen en kunt u bij ons kiezen uit een aantal verschillende pakketten, elk met een eigen aanbod aan belminuten en mobiele data. Zo passen we uw telefonie aan aan uw gedrag en uw behoeften.

Wanneer u voor dit aanbod kiest, dan geniet u bovendien ook van onze uitstekende dekking, kunt u zeenvoudig uw voicemailberichten beheren en en belt u steeds gratis intern naar collega's. 

U leest hier meer over dit aanbod. 

Contacteer Com-One voor uw mobiele telefonie-oplossing op maat

Bent u geïnteresseerd in één van deze aanbiedingen of blijft u met enkele specifieke vragen zitten? Wilt u samen met ons bekijken wat de beste oplossing is voor uw specifieke situaties? In al deze gevallen contacteert u Com-One vrijblijvend. Dat kan ofwel via onderstaand formulier, of telefonisch op 09 274 02 00.

Mobiele telefonie als onderdeel van een VoIP centrale bij Com-One

Vraag een gratis demo en offerte aan van onze oplossingen

Vraag naar een offerte op maat!
Bel +32 9 274 02 00 of vul ons formulier in.