Geniet van snel en betrouwbaar zakelijk internet op kantoor

Wie aan een netwerkbeheerder denkt, komt vaak niet verder dat de grote internetproviders in België, zoals Telenet en Proximus. Deze spelers zorgen inderdaad dat u verbinding kunt maken met het internet, maar vaak stopt het daar ook.

Wie zorgt ervoor dat uw toestellen op kantoor vlot communiceren? Dat u beschikt over een betrouwbare server om bestanden op te slaan en te delen? Dat uw printer probleemloos connecteert met alle laptops en computers? Daarvoor zit u bij Com-One aan het goede adres. (voor een vlotte internetverbinding trouwens ook).

Beginnen bij het begin: WAN vs LAN

Vooraleer we dieper ingaan op dat snelle en betrouwbare netwerk, is het belangrijk te weten waarover we spreken. Er bestaan namelijk twee verschillende netwerken. Enerzijds is er WAN (Wide Area Network) en anderzijds LAN (Local Area Network).

Wat beiden precies inhouden, geven de namen eigenlijk al weg. WAN is uw verbinding naar buiten toe, naar het wereldwijde web. LAN is uw interne netwerk. Dit is het netwerk dat uw toestellen met elkaar laat connecteren. Denk aan uw printers, desktops, laptops, dataserver en zoveel meer.

Voor beiden kunt u nu terecht bij Com-One. Gedaan dus met ellenlang wachten op antwoorden bij de helpdesk van Telenet of Proximus. Bij Com-One staan we voor een persoonlijke aanpak en snelle respons. Wij zorgen voor een stabiele internetconnectie (WAN) en een vlot en betrouwbaar intern netwerk bij u op kantoor. Wij nemen de tijd om - samen met u - uw netwerk aan te passen aan uw behoeften. 

Mijn netwerk is traag

We horen heel wat ondernemers klagen over de slechte verbindingen die ze hebben op kantoor. Ze noemen hun netwerk ‘traag’ of ‘verouderd’. Vaak ontstaat dit doordat mensen verwachten dat alles vlot zal gaan wanneer ze bij Telenet of Proximus een pakket bestellen waarvan gezegd wordt dat ze zullen genieten van “het snelste internet van België”.

Niet dus… Een goede internetverbinding is slechts het begin. Om al uw apparaten goed te laten communiceren heeft u een vlotte LAN nodig. Een snel wifi-netwerk, een vlotte verbinding met uw dataserver of een snelle uitvoering van printopdrachten zijn zaken die eigenlijk niet rechtstreeks afhankelijk zijn van de diensten die bedrijven als Telenet en Proximus leveren. Com-One helpt u hier graag bij verder.

Com-One zorgt voor een vlotte en betrouwbare dataverbinding op kantoor

Zorgeloos werken op kantoor begint met het zich geen zorgen te hoeven maken over uw technologie. Com-One zorgt graag voor een stabiele en betrouwbare internetverbinding en een performant lokaal netwerk. Wij luisteren naar uw behoeften en zorgen vervolgens dat uw lokaal netwerk doet wat het moét doen: foutloos zijn.

Wij zorgen ervoor dat u met het internet connecteert op alle nodige apparaten, dat u over een betrouwbaar wifi-netwerk beschikt, snel printopdrachten kunt uitvoeren, dat u bestanden kan delen en opslaan op een interne server, die eventueel ook extern bereikbaar is. Bovendien koppelen we dit allemaal aan een uitgebreide VoIP telefooncentrale.

Contacteer Com-One voor meer info over een vlotte kantoorverbinding

Wilt u ook genieten van een degelijk uitgewerkt netwerk? Heeft u hulp nodig bij het connecteren van een professionele dataserver, computernetwerken, printers, camera’s etc.? Neem dan vrijblijvend contact op met Com-One. Wij komen graag bij u langs en bezorgen u een voorstel op maat.

Betrouwbaar zakelijk internet via Com-One

Vraag een gratis demo en offerte aan van onze oplossingen

Vraag naar een offerte op maat!
Bel +32 9 274 02 00 of vul ons formulier in.