Mobiele telefonie bij Com-One: ‘mobile only’

Bent u zelfstandige en vrijwel constant op baan? Heeft u medewerkers die eigenlijk nooit op kantoor zijn, maar wel bereikbaar moeten blijven? Heeft u bijgevolg geen nood aan een uitgebreide telefooncentrale, maar eerder een flexibele oplossing zodat u probleemloos kunt telefoneren? Altijd. Waar u ook bent. Dan zit u goed bij Com-One.

Wij mogen dan wel een VoIP-provider zijn die zich in de eerste plaats specialiseert in telefooncentrales, toch laten we niet graag mensen in de kou staan. Daarom bieden we een pakket aan dat perfect afgestemd is op bedrijven die enkel belang hechten aan mobiel bereikbaar zijn: ‘mobile only’. Wat dat precies inhoudt, leest u hieronder.

Professionele Mobiele telefonie van Com-One

Com-One is een Belgische provider die, naast digitale VoIP-telefooncentrale, ook een uitgebreid mobiel aanbod heeft. Zo bieden we gebruikers van onze zakelijke VoIP-centrales de mogelijkheid om mobiele telefonie volledig te integreren in hun telefooncentrale. Daarover leest u hier alles. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid enkel en alleen te kiezen voor professionele en betrouwbare mobiele telefonie van Com-One.

In dit geval kiest u voor absolute mobiliteit en flexibiliteit. Geen uitgebreide centrale, maar enkel uw mobiele abonnement. Dit aanbod wordt dus volledig op maat van u of uw medewerkers gemaakt. Wij bieden u bovendien de keuze uit verschillende pakketten, aangepast aan uw noden en behoeftes. Zo kunt u kiezen voor de 'data only' pakketten van Com-One. Zo blijft u altijd en overal geconnecteerd. Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat. 

Wat houdt Mobile Only van Com-One precies in?

Wie kiest voor het mobiele aanbod van Com-One, hoeft zelf eigenlijk niets te doen. Wij gaan aan de slag met uw bestaande abonnement en simkaart. Com-One zorgt ervoor dat alles zo snel mogelijk omgezet wordt en u een nieuwe simkaart van ons ontvangt. In de meeste gevallen kunnen wij uw bestaande mobiele abonnement in enkele uren tijd overschakelen. Tot die tijd blijft u natuurlijk steeds bereikbaar op uw huidige simkaart.

Laat het ons ook even hebben over de vereisten van uw toestel. Die zijn er namelijk niet! U hoeft niet te beschikken over de allernieuwste smartphone. Een simpel mobiel toestel volstaat. U heeft namelijk geen speciale app nodig om te genieten van ons mobiele aanbod. U geniet wél steeds van ons uitermate performante netwerk en uitstekende dekking. Oproepen missen is als professional namelijk uit den boze en dat beseffen we bij Com-One zeer goed. 

Wie in deze digitale en snel evoluerende tijden professioneel wil zakendoen, moet altijd en overal bereikbaar zijn en blindelings kunnen vertrouwen op een betrouwbaar netwerk. Bovendien geniet u bij Com-One ook steeds van uitstekende fleet voorwaarden. Zo belt u gratis intern met uw collega's. 

Contacteer Com-One voor uw voorstel op maat

Heeft u interesse in het mobile only aanbod van Com-One? Zoekt u een flexibele mobiele oplossing voor uw zakelijke telefonie? Of heeft u toch nog enkele vragen over uw specifieke situatie? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via onderstaand contactformulier, of telefonisch op 09 274 02 00. Wij helpen u graag verder.

Mobiele telefonie bij Com-One

Vraag een gratis demo en offerte aan van onze oplossingen

Vraag naar een offerte op maat!
Bel +32 9 274 02 00 of vul ons formulier in.