Netwerkbeheer bij Com-One

Een goed functionerend netwerk is onontbeerlijk om vlot te kunnen werken. Het zorgt er niet alleen voor dat u verbinding kunt maken met het internet, maar ook dat uw toestellen vlot met elkaar communiceren. Denk hierbij aan uw computers, printers, wifi-netwerk, servers en zoveel meer. 

Een professioneel LAN netwerk op maat

Een LAN is een lokaal netwerk en is niet te verwarren met een WAN: uw verbinding is met het wereldwijde netwerk zoals we het allemaal kennen. Meer over het verschil tussen WAN en LAN, leest u trouwens hier.

Com-One zorgt ervoor dat uw intern netwerk goed functioneert, naar uw eisen. We zorgen ervoor dat uw computers en printers goed op elkaar afgestemd zijn en dat u vlot connectie kan maken met uw dataserver. Een stabiel netwerk waarop al uw toestellen geconnecteerd zijn is ons doel. 

Com-One zorgt ervoor dat u op kantoor over een vlot netwerk beschikt

Com-One is een Belgisch bedrijf dat gevestigd is in Ingelmunster en Mechelen. In het verleden hebben wij de meest uiteenlopende zaken uitgerust met een vlot functionerend netwerk. Wat dit precies inhoudt, is afhankelijk van bedrijf tot bedrijf. Iedereen heeft andere prioriteiten, wensen en budgetten. Een netwerk van een kmo met 50 werknemers heeft andere functionaliteiten nodig dan dat van een eenmanszaak, dat spreekt voor zich. 

Ons doel is te luisteren naar uw wensen en op basis daarvan het meest passende netwerk installeren bij u op kantoor. U kan steeds vrijblijvend contact opnemen met Com-One. Wij geven u graag alle opties door, zonder enige aankoopverplichting.  

Vlot netwerk - Com-One

Vraag een gratis demo en offerte aan van onze oplossingen

Vraag naar een offerte op maat!
Bel +32 9 274 02 00 of vul ons formulier in.