Com-One verzorgt uw zakelijke internetverbinding

U kent Com-One al langer als een betrouwbare Belgische netwerkbeheerder, maar tot voor kort moest u een beroep doen op de grotere, loggere spelers wanneer u verbinding wou maken met het wereldwijde web op kantoor. Wij hebben echter goed nieuws! Com-One verzorgt niet meer enkel uw interne netwerk, maar ook uw externe verbinding! 

Dat betekent dat u nu zowel voor uw telefonie als uw volledige netwerkbeheer bij Com-One terecht kan. En natuurlijk kunt u ook nog steeds op onze persoonlijke aanpak en snelle service rekenen. 

Waarvoor kan je bij Com-One terecht? 

Eerst en vooral kunt u bij ons aanbellen voor het optimaliseren van uw bestaande netwerk. Wij luisteren graag naar uw problemen en wensen, waarna we kijken hoe wij uw interne netwerk kunnen optimaliseren. Daarnaast verzorgen wij ook graag uw WAN, uw Wide Area Network. Dit is uw connectie met het internet, het wereldwijde netwerk. Zonder WAN geen intern netwerk. 

Vroeger kon u voor uw WAN enkel terecht bij grote bedrijven als Telenet en Proximus. Die zijn vaak bekend, niet alleen voor hun betrouwbare verbindingen, maar ook voor hun lange wachttijden bij het callcenter, hun dure prijzen en onpersoonlijke service. Niet zo bij Com-One. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak en een snel antwoord op al uw vragen. Wij zorgen voor uw internetverbinding, een vlotte interne communicatie en - wanneer u dat wenst - een flexibele telefonie

VDSL of Fiber lijnen

Kiest u ervoor een internetverbinding bij Com-One te nemen? Dan bieden we u twee opties: ofwel gaat u voor het traditionele VDSL, ofwel kiest u meteen voor de toekomst met Fiber. Deze nieuwe technologie wordt op dit moment uitgerold in Vlaanderen. Indien uw kantoor al aangesloten is op dit nieuwe netwerk, dan raden wij u aan meteen voor Fiber te kiezen. Zo zit u de komende jaren alvast goed.

Een VDSL lijn

Wie opteert voor een VDSL verbinding, krijgt hierbij de keuze uit het Data-One Plus-, Data-One Extra- of Data-One Ultra pakket. Deze zijn respectievelijk goed voor een downloadsnelheid van 110 MBps of 200 MBps. Meer informatie over de verschillende paketten leest u hiernaast. 

Een Fiber lijn

Deze lijnen bieden opties voor zij die net dat niveau hoger willen schakelen. Onze Fiber-One Plus-, Fiber-One Extra- en Fiber-One Ultra pakketten bieden downloadsnelheden tussen 250 en maar liefst 500 MBps en uploadsnelheden tot 100 MBps. 

Een servicegarantie zonder gelijke

Wat al deze opties gemeen hebben? Een SLA (service level agreement) die u bij geen enkele andere aanbieder zult vinden. Com-One staat namelijk voor een beschikbaarheidsgraag van 99,95%. Daarnaast kunt u altijd op onze ondersteuning rekenen en bieden wij u bij een totale uitval de garantie een oplossing te leveren binnen de vier uur

Tot slot beschikken onze WAN verbindingen altijd over een zogenaamde failover, dit is een backup verbinding via 4G.

Twijfel niet langer: contacteer Com-One voor uw vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een betrouwbare netwerkbeheerder? Een provider die zowel uw internetverbinding (WAN) als uw interne netwerk kan optimaliseren en afstemmen op uw specifieke wensen en budget? Dan zit u goed bij Com-One. 

Contacteer ons volledig vrijblijvend via onderstaand formulier of op 09 274 02 00. Wij luisteren graag naar uw behoeften en bezorgen u vervolgens gaag een aangepast voorstel zonder enige aankoopverplichting.

Vraag naar een offerte op maat!
Bel +32 9 274 02 00 of vul ons formulier in.