De telefooncentrale van Com-one koppelen met bestaande software

Eén van de belangrijkste eisen die onze klanten stellen aan een professionele VoIP centrale, is dat die compatibel is met bestaande software die ze al gebruiken. Denk hierbij aan CRM-, ERP- en andere softwarepakketten waarin klantengegevens opgeslagen worden.   

Met welke software de telefooncentrales van Com-One te koppelen zijn, en welke voordelen dat oplevert, leest u hieronder.

De Com-One software

Bij Com-One houden we er niet van afhankelijk te zijn van externe partijen. Daarom kozen we ervoor niet te werken met third party apps, maar leveren wij onze telefooncentrales met een eigen softwarepakket in de vorm van een handige app en online platform. In deze app ziet u onder andere uw contacten, uw collega’s en hun status (of ze bereikbaar zijn of niet) en kunt u de nodige instellingen wijzigen.

Bovendien is onze telefooncentrale compatibel met zowat elk gangbare softwarepakket, op eender welk systeem. Zo is onze softphone software zowel compatibel met Mac als Windows. Gebruikers kunnen zo in verschillende programma’s, met één simpele klik, contacten opbellen via hun computer, smartphone of vaste lijn.

Compatibele softwarepakketten

Zoals hierboven reeds vermeld, is de softphone software van Com-One moeiteloos te koppelen met de meeste gangbare softwarepakketten die in België beschikbaar zijn. Dit houdt onder meer in dat u klantengegevens kunt importeren in de softphone applicatie en zo één overkoepelend telefoonboek kan creëren. Dit zorgt voor overzicht en laat u met één muisklik uw contacten opbellen. Daarnaast kunt u hierdoor ook meteen zien, nog voor u opneemt, wie u opbelt.

Enkele concrete voorbeelden van softwarepakketten waarmee onze centrales te verbinden zijn, zijn CRM systemen als Microsoft Dynamics en Teamleader, maar ook ERP pakketten als SAP en andere tools, zoals Outlook, Excel of hun respectievelijke Mac tegenhangers.

Download de Com-One app

De smartphone app van Com-One is zowel compatibel met Androidtoestellen als met iOS. Wilt u er zelf mee aan de slag? Dan stuurt u een mailtje naar support@com-one.be of belt u naar 09 274 02 00. Vervolgens kiest u optie drie en ontvangt u een uitnodiging via SMS.  

Wilt u alles juist afstellen op uw zaak, dan vindt u de nodig informatie terug in onze handleiding. Voor Android vindt u die hier. De handleiding voor iOS vindt u hier

Meer informatie op maat? Contacteer Com-One

Zoekt u nog meer informatie op maat van uw bedrijf of heeft u een specifieke vraag? Wilt u samenzitten met Com-One om samen tot een perfecte oplossing voor uw onderneming te komen? Aarzel dan niet en contacteer ons vrijblijvend via onderstaand formulier.

Vraag naar een offerte op maat!
Bel +32 9 274 02 00 of vul ons formulier in.