Waarom je voor VoIP moet kiezen

Com-One biedt uw bedrijf de perfecte telefoonverbinding met VoIP-telefonie. Onze centrales beschikken over vele mogelijkheden die de productiviteit en effectiviteit van uw team en communicatie kunnen verbeteren.

Als u beslist om klant te worden, kijkt u bij Com-One op een 24/7 topservice. Zowel voor vragen als problemen rond de VoIP-technologie, zijn we bereikbaar.

Wat heeft de VoIP-telefonie van Com-One u te bieden?

Dankzij de VoIP-technologie was het nog nooit zo simpel om oproepen door te verbinden naar smartphones. Je kunt deze functie activeren via de app of ons online platform.

Er zijn ook een aantal functies die hier aan kunnen gekoppeld worden. Bijvoorbeeld dat enkel op bepaalde werkdagen oproepen kunnen worden doorgeschakeld. Wil je meer weten over alle mogelijkheden? Vraag dan uw gratis demo aan!

In veel gevallen is bellen via VoIP voordeliger. Vooral wanneer uw bedrijf vaak buiten België telefoneert. Hiervoor hebben we onze speciale Com-bundels op. Contacteer ons voor meer info.

Elke beller kan een keuzemenu voorgeschoteld krijgen waarbij hij/zij zelf kan kiezen welke dienst aan de lijn komt. Dit kan uzelf en de klanten een hoop tijd besparen.

Het keuzemenu is eenvoudig in te stellen en is makkelijk aan te passen.

De volgende formaten van zelf opgenomen keuzemenu’s kunnen worden gebruikt:

  • .WAV-formaat
  • mono
  • 8kHz
  • A-Law

 

U kunt verschillende voicemailberichten instellen die afgespeeld worden. Dat kan voor bepaalde situaties of tussen bepaalde uren. Bijvoorbeeld tijdens de middagpauze of als medewerkers niet opnemen na 20 seconden.

Voor elk nummer van de medewerkers kan er een andere voicemail ingesteld worden als de oproep niet automatisch wordt doorgeschakeld naar een collega, die wel aanwezig is.

De VoIP-centrale van Com-One is compatibel met de software die u gebruikt. Bewaart u de klantengegevens met een CRM- of ERP-pakket? Geen probleem! U kunt de gegevens eenvoudig importeren in ons systeem.
Zo kan u zien wie u opbelt. Ook vanaf uw computer kunt u met één simpele klik uw klanten opbellen.

U kan zelf ten allen tijde de flow van uw telefooncentrale beheren via een eenvoudige app of het online platform van Com-One.

Wenst u een prijsbepaling? Laat dan uw offerte opmaken en we personaliseren uw pakket. 

Gratis demo?

Wilt u het eerst allemaal eens uitproberen voordat de beslissing valt? Met onze gratis demo kan je uitproberen naar hartelust! Als dat als muziek in je horen klinkt, vul dan het onderstaand formulier in.

Heb je vragen? We zijn bereikbaar op het nummer 09 274 02 00.

Vraag een gratis demo en offerte aan van onze oplossingen

Vraag naar een offerte op maat!
Bel +32 9 274 02 00 of vul ons formulier in.