Com-One, uw Belgische VoIP-provider

Com-One is een VoIP-provider gevestigd in Roeselare. Wij zijn actief in heel België en bieden elke onderneming een professionele telefooncentrale op maat van hun specifieke behoeften. Of u nu een eenmanszaak runt of een KMO met 150 werknemers: bij Com-One vindt u de passende telefooncentrale

Wij staan voor het leveren van een stabiel totaalpakket, gaande van toestellen en telefooncentrales tot onze eigen firmware. Daarnaast hechten wij enorm veel belang aan een persoonlijke aanpak en verzorgen wij ook graag uw netwerk.

Maak kennis met het team van Com-One

Com-One is het geesteskind van Randy (links) en Piet (rechts), die in 2012 een start-up uit de grond stampten in het West-Vlaamse Ingelmunster. Hun doel? Elke onderneming een professionele telefooncentrale bieden, afgestemd op hun specifieke behoeften.

Vandaag telt ons team negen leden, stuk voor stuk technisch onderlegd én met een can-do-mentaliteit. Kelly en Louise zorgen voor een vlekkeloze administratie en staan onze klanten te woord wanneer ze met vragen zitten. Onze project managers, Rob en Jimmy, staan u dan weer graag bij met het uitwerken van een installatie op maat van uw specifieke wensen en budget.

Zit u met vragen? Dan kunt u altijd terecht bij ons support team, bestaande uit Kilian, Martijn en Sander.

Com-One levert telefonie-oplossingen op maat

Voor Com-One is geen enkele ondernemer ooit te klein geweest. Wij leverden de afgelopen jaren dan ook oplossingen voor de meest uiteenlopende klanten, van dokterspraktijken, communicatiebureaus en callcenters tot internationaal actieve KMO's.

Wij zorgen ervoor dat u de stap zet naar een professionele telefooncentrale die gebruikmaakt van VoIP, Voice over Internet Protocol. Dit soort centrale vervangt de traditionele telefoonlijn door een internetverbinding. Op die manier bevindt uw centrale zich online - ‘in de cloud’ - en bent u altijd en overal bereikbaar. Lees meer over de voordelen van VoIP.

De service van Com-One

De helpdesk van telefonieproviders is vaak synoniem met een lange wachttijd en vervolgens verschillende keren doorgeschakeld worden naar een andere dienst. Bij Com-One streven we ernaar elke oproep binnen de minuut te beantwoorden. Bovendien zijn al onze medewerkers technisch onderlegd, waardoor zij vrijwel elke vraag van onze klanten van een passend antwoord kunnen voorzien. Bovendien zijn de technici die uw centrale zullen configureren ook de mensen die onze helpdesk bemannen. Bijgevolg heeft u dus niet alleen een expert aan de lijn, maar ook iemand die uw case al kent. 

Com-One levert een totaaloplossing. Dat betekent dat we zowel het netwerk, de toestellen, de software als de installatie verzorgen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de overdracht van de centrale van uw vorige provider. Dat doen onze medewerkers voor u.

Contacteer ons

Bent u klaar om de stap te zetten naar een professionele VoIP-centrale? Twijfelt u nog of onze centrales een oplossing bieden voor uw communicatieproblemen? In beide gevallen doet u er goed aan contact op te nemen met Com-One. Wij luisteren graag naar uw verzuchtingen en werken vervolgens een voorstel op maat uit. 

U bereikt ons eenvoudig via het formulier hieronder of via 09 274 02 00.

Vraag naar een offerte op maat!
Bel +32 9 274 02 00 of vul ons formulier in.